Over Kortjakje

commissie

Over Kortjakje

Stichting Kortjakje organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden over het algemeen plaats op de eerste zondag van maart en oktober.

Het huidige bestuur bestaat uit:
Anne van Leeuwen (voorzitter)
Esther Rust
Sjoerd Kamminga
Ernst Smits
George Sulkers
Mischka Kolodzynski

Geschiedenis

Kortjakje is in 2002 bedacht door Jacques van der Meulen en Erik Walbeehm en later opgericht door een klein groepje enthousiaste assistenten plastische chirurgie uit den lande die in hun opleiding een aantal zaken misten.

Er bestond behoefte aan een organisatie die met behulp van symposia de kennis van een aantal veelvoorkomende zaken binnen de opleiding kon verdiepen. Zo is Kortjakje geboren.

De stichting stelde zich tot doel de praktische basisprincipes en behandelingen van de plastische chirurgie in het zonnetje te zetten. Met de grote hoeveelheid praktische kennis in de plastische klinieken en vanuit aangrenzende vakgebieden, wilden deze mensen de praktische ‘tips and tricks’ op tafel krijgen, om een leidraad voor de alledaagse problemen die wij allen regelmatig tegenkomen te geven.

IMG_2258_1

Kortjakje stelt jaarlijks beurzen ter beschikking.   Beurzen >